Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Jul på Stationen 2018 - Sorø
Jul på Stationen 2018. Café Skotte & Stentoft og bloggeren My:minMy har i øjeblik travlt med at opspore julemagien, finde juleglæden og samle den dejligste julestemning så det hele er klar 7.-8. december når dørene åbnes til Sorøs smukkeste og mest stemningsfulde julemarked.

Jul på Stationen 2018.
Café Skotte & Stentoft og bloggeren My:minMy har i øjeblik travlt med at opspore julemagien, finde juleglæden og samle den dejligste julestemning så det hele er klar 7.-8. december når dørene åbnes til Sorøs smukkeste og mest stemningsfulde julemarked.

Endnu engang byder vi inden for til et julemagisk julemarked hvor der er noget for en hver smag. Et julemarked hvor alle julens gaver kan købes. Den smukke keramikskål til mor, de glimtende smykker til søster, den lækre plakat til niecen, de sprøde bobler til onkel, chokolade til moster og kaffe til far. Tøj, legetøj og dukker til børnene, økologiske specialøl og æblevin til manden og meget meget mere.
Ud over de smukke julestande vil markedet i år også byde på økologisk pizzabager samt vaffelbageri. Café Skotte og Stentoft vil som altid byde på den skønneste kaffe og de dejligste kager.

Så pak familien sammen og nyd en dejlig dag i julestemningens tegn på Sorø Station

06.12.2018 af