Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Måltidskasser

Sammenlign Måltidskasser

Her på Mad & Drikke har vi gjort det nemt at sammenligne bæredygtige og plantebaserede måltidskasser. Alle måltidskasser listet her på Mad & Drikke har som minimum én vegansk eller vegetarisk måltidskasse.

HelloFresh Måltidskasser

Hos HelloFresh bestemmer man selv hvad man ønsker der skal i måltidskassen, uge for uge. HelloFresh leverer alle de friske ingredienser til døren. Møder du udfordringen med at finde tid til at lave sund og lækker mad i hverdagen? HelloFresh’s måltidskasser er løsningen. Dive ned i, hvorfor de er blevet et foretrukket valg for mange familier verden over.

Ret Nemt

Lyst til at spise sundt, lækkert og varieret aftensmad hver dag? Med RetNemt måltidskasser bliver din hverdag nemmere på den gode måde.

Simple Feast Måltidskasser

Simple Feast er et firma med fokus på bæredygtighed og økologi. Her laves maden færdig på glas, og den leveres i papkasser.

Måltidskasser – Vejen til nem, hurtig og lækker mad

Aftensmad er som oftest dagens måltidsmæssige højdepunkt, både familiemæssigt og rent næringsmæssigt. Det er desværre ikke altid at man har tid til at få handlet ind til aftensmaden eller tid til at tilberede den.

Derfor er det selvfølgelig nærliggende at sørge for en lækker smagsoplevelse hver gang. Uanset om du spiser alene, med kæresten, familien eller vennerne, er det et ”must”, at der på bordet bliver placeret en udsøgt ret, som falder i god jord hos alle. Det er bare ikke altid, at der er tid nok til at udforske nye og velsmagende retter i en travl hverdag, og derfor ender det ofte ud i, at din aftensmad bliver noget så kedeligt som pasta med kylling og ketchup.

Kender du selv til denne situation, hvor tiden er en mangelvare, når det kommer til at lave mad? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden har vi samlet en lang række muligheder for dig, der gerne vil have leveret måltidskasser eller mad til døren. Måltidskasser er en nem, sund og faktisk billig løsning, og det er bestemt værd at overveje, hvis der skal være mere overskud i din hverdag til andre ting end madlavning.

Måltidskasser – hvad er det for noget?

Flere og flere danskere benytter sig af måltidskassekoncepter, men er du ikke helt sikker på, hvordan det hele virker, kan forklares på en simpel måde. Det fungerer nemlig sådan, at du indledningsvist vælger det sted, hvorfra du gerne vil have din måltidskasse. Når du har fundet den rette udbyder, vælger du de måltider, der ser mest appetitvækkende ud, og så bliver maden ellers kørt ud til dig. Maden bliver leveret til din hoveddør, og med i måltidskasser følger selvfølgelig råvarer til den valgte ret samt en brugervenlig opskrift, som du let kan følge, selv hvis du ikke er mesterkok.

Typisk tager retterne 15 – 30 minutter at klargøre, hvilket betyder, at du ikke kommer til at bruge meget tid i køkkenet, men alligevel kan du servere noget mad, som alle vil være vilde med – store som små. Du kan selv vælge, hvor mange gange i ugen der skal leveres mad, og skulle du ikke være hjemme, når leveringen finder sted, så frygt ej. Maden kommer i specielle bokse, som kan holde råvarerne friske i helt op til 24 timer, og du skal derfor ikke skynde dig hjem fra arbejde, fodbold eller noget helt tredje.

Måltidskasser er vejen til mere overskud i hverdagen – slip for kedelige indkøb

Har du ligesom mange andre danskere en travl hverdag, hvor arbejde, børn, pligter i hjemmet osv. tager meget af din tid? Er svaret ja, er det vigtigt, at du planlægger din tid bedre, så du ikke går hen og bliver stresset og aldrig får den nødvendige tid til bare at smide dig i sofaen med familien og ellers nyde en god film.

Måltidskasser er den helt rigtige løsning, hvis du gerne vil have mere overskud dagligdagen. Med denne unikke løsning slipper du for at svinge en tur forbi indkøbscentret på vej hjem fra arbejde, og du kan altså suse direkte hjem, hvor dine madvarer venter ved din hoveddør, medmindre et familiemedlem ikke allerede har båret kassen indendørs. Dermed slipper du altså for at bevæge dig rundt i dagligvarebutikken lige efter arbejde, som typisk er ”primetime”, eftersom alle folk lige skal have købt ind til aftensmaden. Kort sagt er en tur til indkøbscenteret aldrig nogen sindsoprivende oplevelse, og har du børn med, bliver det nok ofte en trættende affære. Alt dette kan du slippe for, hvis du ligesom mange andre at benytter dig af ordningen med måltidskasser.

Med måltidskasser har det har aldrig været lettere at lave mad

Vi nyder alle sammen en god bid mad, men sandheden er den, at den gode ret ofte tager mange minutter køkkenet, hvilket er ærgerlig, hvis der en dag kommer gæster eller familie forbi. Her vil du jo gerne kunne deltage i samtalen, men stadig levere et kunstværk af et måltid, men disse ting går ikke altid hånd i hånd. Sådan har det i hvert fald været indtil nu, idet måltidskasser er vejen til en hurtig og lækker smagsoplevelse.

Du kan med fordel bestille dine måltidskasser nogle dagen forinden, hvis du ved, at der kommer gæster. Ligeledes kan du selvfølgelig bestille dem i hverdagen, når din og resten af familiens maver skal mættes. Uanset hvor du vælger at få din måltidskasse fra, vil der med dine råvarer komme en enkel opskrift, som enhver kan følge. Det kræver ikke megen erfaring i køkkenet og den simple, men gennemførte opskrift sikrer, at du har maden klar på 15 – 30 minutter. Det lyder helt absurd hurtigt, men skal du imponere familien, vennerne eller din date, er måltidskasser den helt optimale måde, når der skal serveres god og hurtig aftensmad, som alle vil synes godt om.

Spise varieret – med måltidskasser er det ikke noget problem

Der er meget forskning på området, og gang på gang har undersøgelser vist, at en varieret kost er afgørende for helbredet. En ensidig kost vil omvendt ikke have nogen positiv effekt, idet man går glip af mange vigtige vitaminer og mineraler, som er essentielle for kroppens ve og vel. Selvfølgelig kan man tage tabletter til aftensmaden for at komme rundt om alle de vigtige vitaminer, men hvorfor nøjes med en tablet, når du kan få lækker og nem aftensmad, som indeholder alt det, du har behov for?

Når du bestiller dine måltidskasser, vil der være rig mulighed for at prøve noget nyt jævnligt, idet udbuddet er så bredt. Skulle der dog være en favorit, skader det ikke, hvis netop denne ret bliver serveret mere end én gang i ugen. Måltidskasserne indbyder nærmest til varieret kost, idet du kan finde et væld af nye muligheder, som du ikke ville have prøvet, hvis du selv skulle handle ind. Når du selv frekventerer supermarkedet, ender det ofte ud i, at mange af de samme fødevarer finder vej til indkøbskurven, da der ikke er meget energi i en travl hverdag til at tænke kreativt. Overvej derfor kraftigt, om måltidskasser skal være din billet til en spændende og varieret kost.

Få sundt mad som faktisk er lækkert

Motionsbølgen er skyllet ind over Danmark med enorm kraft, og måske er du blevet trukket med. Er det tilfældet, skal der da noget ordentlig mad på bordet, hvis din træning eller håbet om den sunde livsstil skal blive en realitet. Dog er dette lettere sagt end gjort, og faktisk går mange død i deres træning, fordi maden i længden bliver for kedelig. Dette skal du undgå, hvilket kan være svært på egen hånd, men her kan måltidskasser være svaret, der kan holde din motivation oppe.

På vores oversigt finder du en lange række tilbud, som er henvendt til dig, der gerne vil på slankekur, eller dig, som skal bruge noget sund aftensmad til træningen. Og der er ikke bare tale om en enkelt ret – nej, der er et stort udvalg, så du ikke går død i træningen på grund af kedelig og uinspirerende mad. Mulighederne er mange, og der skal nok være noget, som vil glæde dine smagsløg, når du skal have en sund omgang mad til din livsstil – og det er selv, hvis kosten består primært af de grønne sager.

Få måltidskasser med de bedste råvarer – fokus på økologi

At få god mad afhænger meget af personen, der laver det, samt hvilke hjælpemidler der er til rådighed. Dog er det kun den ene side af historien, eftersom råvarerne har mindst lige så stor betydning, når det kommer til madlavningen. Det er tydeligt at smage forskel på, hvorvidt der er tale om varer af kvalitet eller det modsatte. Kvaliteten af råvarerne er altid høj, når du bestiller en måltidskasse, og hvis du vil have det bedste af det bedste, er der mulighed for at bestille økologiske varer. Du kan kort sagt ikke få bedre forudsætninger, og har du først de rigtige råvarer til rådighed, er det blot op til dig og dine evner i køkkenet at bringe det gode frem i maden.

Spar penge, selvom din mad bliver leveret

Der er ikke mange, som forbinder mindre besvær og bedre kvalitet med en lavere pris, men dette er faktisk tilfældet med måltidskasserne. Mange tror fejlagtigt, at de sparer store summer penge ved at handle ind i supermarkederne. Dog er sagen ofte en helt anden, og for mange er det altså mulig at spare penge ved at bestille maden hjem til hoveddøren. Ja, det kan lyde utroligt, men sagen er den, at du vil undgå mange impulskøb, hvis du blot får sendt de grundlæggende og nødvendige råvarer til det enkelte måltid.
Skal du selv handle dine varer ind, ender det nok med, at du køber lidt for meget, og måske bliver der også købt lidt impulsivt. Dette kan medføre, at du bruger flere penge, og faktisk kan det ende ud i madspild, hvis der bliver købt for meget.

Denne situation kommer du ikke ud for, hvis du bestiller måltidskasser, idet mængderne er tilpasset dine behov og blot den ene ret. Så vil du spare penge, men stadig få mere tid til dig selv og dine familie, kan det være en god ide, hvis du kigger lidt nærmere på dine muligheder her på siden.

Hvor ofte kan jeg få leveret – og hvor længe kan det stå uden at komme på køl?

Det er forskelligt, hvor mange dage i ugen du kan få dine måltidskasser leveret. Dog er det typisk mellem en til fire dage, hvilket betyder, at du kan have op til fire planlagte måltider om ugen. De resterende dage er det op til dig selv at være lidt kreativ, og der kan du jo passende læne dig op af de nye retter, som du stifter bekendtskab med.

Når snakken falder på holdbarheden af de tilsendte måltidskasser, er det ikke noget, der skal vække nogen frygt i dig. De kan holde op til 24 timer, og du kan derfor godt tage en ekstra time på jobbet eller sidde lidt længere i omklædningsrummet efter træningen. Dine råvarer skal altså nok være friske og klar til brug, når du skal i køkkenet og lave en lækker aftensmad.

Sammenlign dine muligheder her på siden

Der er som nævnt flere virksomheder, der tilbyder denne lukrative ordning, og det kan derfor være lidt som at befinde sig i en jungle, når du skal finde rundt mellem de mange muligheder. Netop derfor har vi lavet en overskuelig oversigt, som alle kan finde ud af. På sammenligningssiden vil prisen tydeligt fremgå, ligesom der vil være information omkring, hvilke retter der bliver tilbudt. Det bliver stort set ikke nemmere at frembringe appetitvækkende mad uden alt besværet.

Kort sagt – hvad er fordelene ved måltidskasser?

Der er her i teksten blevet nævnt en lang række fordele ved måltidskasseordningerne, men har du brug for et mere kort og præcist overblik, så kommer det her i punktform:

Med måltidskasser får du:
  • Mere tid i hverdagen – du slipper for indkøb, idet maden bliver leveret lige til døren
  • Adgang til lette opskrifter, og maden er klar efter blot 30 min
  • Varieret og sund kost
  • Mulighed for at spare penge på madbudgettet
  • Råvarer i den bedste kvalitet
  • Lækker mad, som både store og små vil nyde
  • Nye ideer til aftensmaden

Fordelene er mange, og lyder bare nogle af disse punkter som noget, der kunne hjælpe dig og familien på bestemte områder, er det bare med at komme i gang. Det tager ingen tid, og efter blot få minutter kan den første bestilling være klar, så familien allerede om få dage kan se frem til, at der bliver leveret aftensmad lige til hoveddøren. Det bliver ikke lettere – så kom i gang allerede i dag med hjælp fra vores sammenligningsside, der giver dig et overblik over dine muligheder, når du søger efter måltidskasser.

Slut med impulskøb, en udmattende ulvetime i supermarkedet og flere timer foran kogegryderne. Med måltidskasser får du fantastisk og velsmagende hverdagsmad, der er sundt, varieret og indbydende, uden at det på nogen måde sprænger banken.

Måltidskasser leveret direkte til din hoveddør

Aldrig har det været nemmere. Er du også besværet med indkøb flere gange om ugen? Og har du svært ved at forny dine spisevaner?

Ønsker du at få maden til døren?

Ved at benytte måltidtildøren.dk kan du finde danske forhandlere, som leverer din aftensmad direkte til din hoveddør. Du behøver ikke engang at være hjemme. Maden leveres i bokse, som kan holde sig 24 timer, inden det skal på køl. Derved slipper du for besværet med at handle og får i stedet leveret en måltidskasse til din familie en gang om ugen – du kan selv bestemme, om det kun skal være et måltid om ugen eller om det skal være 4. Alt dette udfylder du blot hos vores samarbejdspartnere. De sørger for fragt m.m. – du skal bare selv stå for madlavningen.

Måltidskasser med velsmagende opskrifter

Med i måltidskasserne følger også opskrifter på ugens aftensmad. Er du en familie på 4 betyder stunderne efter arbejde meget, for at du kan få din hverdag til at hænge sammen. Derfor er det betrykkende at vide, at du som familie kan regne med at måltiderne er yderst velsmagende og lette at lave. Måltiderne tager oftest mellem ca . 15 – 30 min. at lave – det kan vist ikke gøres lettere.

Økologiske danske varer i din måltidskasse

Vores samarbejdspartnere går meget op i at måltidskasserne skal være velsmagende, økologiske og af høj kvalitet. Måltidskasserne består hovedsageligt at økologiske og danske varer – op i mod 80% af måltidskasserne er netop økologiske og danske.

Måltidskasser mindsker madspild

Ved at abonnerer på en måltidskasse, kan du være med til at mindske madspild. Dette har der været meget fokus på igennem de seneste par år, da vi i Danmark smider mere og mere mad ud. Vi køber mere og mere ind og hamstrer madvarer. Det gør blot, at vi vores køleskabe er fyldt til bristepunktet hele tiden og mange af vores madvarer bliver derfor for gamle. Derfor smider vi mere og mere mad ud. Dette burde vi være med til at hindre! Måltidskasserne er en fremragende måde at afhjælpe det problem på – leverandørerne leverer det ønskede antal måltider til det ønske antal personer ugenligt. Dette er rationeret, så det passer med det ønske antal personer. Vi oplever oftest at portionerne er rationeret helt perfekt og at vores kunder ikke smider noget mad ud.

Måltidskasser – fordele og ulemper

Fordele ved måltidskasser

Når du bestiller en måltidskasse kan du vinke farvel til en masser af problemer. Kender du fx. det at være stresset i hverdagen, når du kommer hjem fra arbejde og så skal der handles ind til aftensmaden? Mange danskere kan genkende dette. Ved at bestille en måltidskasse via madogdrikke.dk kan du vinke farvel den stresserede hverdag, umulige indkøbsture med børn, uoverskuelige madplaner og tanker omkring dine børn nu får den rigtige og sunde kost. Det kan en måltidskasse løse for jer!

Ulemper ved måltidskasser

Umiddelbart er der ikke mange ulemper ved en måltidskasse – jeg vil gå så langt som at sige ingen. Og dog! Er du eller I en familie, som er meget spontane med jeres måltider, så kan en måltidskasse måske gå hen og blive lidt en hæmsko for jer. At få leveret en måltidskasse med retter til en hel uge, kan have den bivirkning, at spontaniteten i ens måltider kan forsvinde lidt. Dog er det muligt at være kreativ med den måltidskasse, som man får leveret. Vi har optil flere gange ændret lidt på opskrifterne, så de passer bedre til vores behov.

Måltidskasser – nemme retter med fokus på økologi

Det kan være svært at have tid og overskud til at diske op med sunde, økologiske retter hver eneste dag. Mange af os ønsker at spise sundt og grønt og bestræber os på at købe økologisk, men når tiden er knap, kan man let komme til at proppe de hurtigere og mere usunde løsninger ned i indkøbskurven. Det er ikke sikkert, at du kan afsætte flere timer til aftensmad og indkøb hver eneste dag, og måske kunne det bare være fedt at have tid og overskud til andre ting i hverdagen?

Derudover har du måske tendens til at lave de samme retter hver eneste uge, fordi der simpelthen mangler tid og overskud til at eksperimentere med nye orientalske retter og anderledes råvarer? Vi har nemlig udviklet måltidskasser med fokus på sæsonens skønne, økologiske råvarer for at sikre dig og din familie nogle lækre, sunde hverdagsretter, som er lette og hurtige at lave.

Billigt, hurtigt og økologisk

Vi gør det lettere for dig at lave lækre retter med gode, sunde råvarer. Vi har fokus på, at maden skal være hurtig at lave og billig at få leveret. Mange har en forestilling om, at sundt mad bragt til døren er dyrt, men vi bestræber os på, at alle familier kan være med. Af den grund har vi mange forskellige løsninger til forskellige priser, men ens for alle er, at råvarerne er nøje udvalgt og altid med fokus på sundhed og økologi.

Med vores måltidskasser sikrer du dig, at du og din familie spiser sundt og varieret og hele tiden prøver nye, spændende retter af. Derudover gør måltidskasserne madlavningen langt hurtigere. Du slipper nemlig for den lange kø i supermarkedet og kan nemt og hurtigt give dig i kast med dagens ret. Vores fokus på økologi kommer desuden ikke ud af det blå. Flere og flere fødevareproducenter producerer nemlig økologiske produkter, og vi ser en stigende tendens til, at supermarkeder f.eks. skrotter æg fra burhøns. Det er uden tvivl vigtigt at fokusere på økologi og købe økologisk, når man har råd og overskud til det. Det samme gør vi – råvarerne i vores måltidskasser er nemlig udvalgt med fokus på økologien og det sunde valg. Du vil dermed finde flere økologiske varer i retterne, da vi tror på, at sundhed, velsmag og økologi hører sammen.

Få mere overskud i hverdagen

Med en måltidskasse får du meget mere overskud i hverdagen samt en masse tid, du ellers havde brugt på at stresse rundt og handle ind. Du får plads til at lave de ting, som ellers bliver forsømt, når du skal afsætte din eftermiddag til indkøb og madlavning. Du behøver altså ikke at bruge tid på at være kreativ og komme op med nye, spændende retter hver eneste dag – det klarer måltidskasserne nemlig for dig.

Alle kan være med på måltidskasser

Store som små vil desuden elske retterne, som vores måltidskasser indeholder. Vi har nemlig stort fokus på alsidige og varierede måltider, som passer til hele familien. Det betyder også, at du slipper for at skulle sammensætte hverdagsretter, som falder i alles smag. Retterne er altid udviklet med stort fokus på økologi og sunde, gode råvarer, og på den måde sørger du altså for at du og din familie spiser godt og sundt – selvom tiden er knap.

Hvis du er single eller bor alene, er måltidskasser også en fremragende løsning for dig. Man behøver nemlig slet ikke at have en hel familie at mætte, før måltidskasser bliver en smart og sundere løsning. Som enlig kan det nemlig være besværligt at lave sund, god og nærende mad til blot én person hver dag. Det kan være, at du ikke rigtig synes, at det betaler sig at købe sundt og økologisk, fordi du ikke udnytter alle råvarer, når der kun skal kokkereres til én. Her kommer måltidskasserne dig til undsætning. Uanset hvor mange der skal laves mad til, bevarer vi nemlig vores fokus på de gode og nærende råvarer, og du er dermed sikret sund og varieret kost – uanset hvor mange der er i husstanden.

Få sund, økologisk mad – på din måde

Med vores måltidskasser gør vi det let og overskueligt at lave velsmagende og økologisk mad. Retterne tager typisk 15-30 minutter at lave, og der medfølger selvfølgelig en brugervenlig opskrift, så du har noget at holde dig til. Det er dog helt og aldeles op til dig, hvor ofte du ønsker at modtage måltidskasserne, og hvis du ikke er hjemme, når maden bliver leveret, skal du ikke bekymre dig om det. Måltidskasserne kommer nemlig i specielle bokse, som kan holde alle råvarerne friske i op til 24 timer. Så hvis du lige er i gang med noget, kan du roligt gøre det færdigt, mens maden holder sig frisk udenfor din dør.

Konceptet er altså med dig og din hverdag i centrum – du skal have god, sund og alsidig mad, men det skal ikke gøre din hverdag mere besværlig. Tværtimod er vores vision, at det skal gøre dine dage mere afslappende og mindre stressende at modtage måltidskasser. Ikke nok med at du skal slå indkøb og madplaner ud af hovedet, så sørger vi samtidig for, at din hverdagsmad er fyldt med vitaminer fra gode råvarer, samt at økologi er i højsædet.

Fokus på madspild med måltidskasser

Udover at spise sundere, mere økologisk og få flere af de vigtige vitaminer ind gennem dine måltider, kan du også være med til at mindske madspild med måltidskasser. Kassernes indhold er nemlig rationeret, så det passer til det antal, der skal spise i husstanden. Madspild er et problem, der har været i fokus de seneste år, og med måltidskasser kan du faktisk være med til at gøre en forskel. Vi oplever nemlig, at de rationerede portioner passer perfekt til vores kunder, og at det er meget få, der smider mad ud. Måltidskasser giver dig dermed mulighed for at mindske madspild og være god mod din pengepung ved ikke at overforbruge.

Vegetariske måltidskasser – let, inspirerende og hurtigt

>Hvis du mangler inspiration til aftensmaden og ønsker mere tid og overskud i hverdagen, kan måltidskasser være det ideelle valg for dig. Med måltidskasser har det nemlig aldrig været lettere at lave mad, da du får lækre råvarer og spændende opskrifter bragt til døren. Vi har forskellige priser og variationer af vores måltidskasser, og hvis du er vegetar eller ønsker at spise mere grønt, så er der også en kasse til dig. Vi har nemlig valgt at fokusere på alle de vitaminer og gode sager, der er at finde i grøntsager med vegetar måltidskasser. På den måde kan du få alt det gode fra grøntsagerne og få ny inspiration til de klassiske vegetarretter. Med vegetar måltidskasser får du friske, sunde og grønne råvarer leveret til din dør, så alt, du skal gøre, er at kaste dig over dagens opskrift og begynde madlavningen, som blot tager mellem 15-30 minutter.

Fordele ved vegetar måltidskasser

Hvis du ønsker at spare på animalske produkter af den ene eller anden årsag, kan det være en udfordring at finde nye, inspirerende vegetaropskrifter. Mange af de retter, som vi vokser op med og lærer at lave i teenageårerne, indeholder måske kød, og derfor har vi ikke samme kendskab til opskrifter uden kød siddende på rygraden. Med vegetar måltidskasser kan du blive inspireret og prøve kræfter med helt nye, spændende opskrifter, som gør det klart, at man sagtens kan spise nærende og vitaminrigt uden at spise kød.

Faktisk får du meget Vitamin E og C samt Jern ind gennem en vegetarisk kost, og derudover kan stort set alt den næring, vi får fra kød, erstattes af noget grønt. Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen har blandt andet udtalt, at proteinkvaliteten fra vegetabilske fødevarer er omtrent lige så god som proteinerne fra de animalske, hvis man blot spiser flere forskellige plantefødevarer i dagens løb. Med vegetar måltidskasser sikrer du dig at få mange forskellige og spændende råvarer, hvor der er fokus på en alsidig og varieret kost.

Du skal altså ikke være bange for, ikke at få dækket dit behov for proteiner og vitaminer, da vi har sunde, proteinholdige vegetarretter i højsædet. Måske spiser du 100% vegetarisk og har brug for ny inspiration til velsmagende hverdagsretter, eller måske har du blot lyst til at afprøve en vegetarisk kost i en periode. Uanset hvad vil vegetar måltidskasser give dig skønne råvarer samt inspiration til nærende, sund mad uden kød. Vi fokuserer nemlig på, at du hverken skal gå på kompromis med smagen eller næringsindholdet, når du spiser vegetarisk.

Med måltidskasser får du mere tid i hverdagen

Udover at give dig inspiration til nye og velsmagende vegetarretter, så letter måltidskasser også dine daglige gøremål. For selvom man måske ikke tænker over det, så er indkøb og madlavning en tidskrævende pligt, som gør, at du har langt mindre tid til fritidsaktiviteter og afslapning i hverdagen. Ikke nok med at du skal stå i supermarkedskøen, når alle andre også handler ind, så afsætter du sikkert også en times tid til madlavningen foruden planlægningen af, hvad du skal kokkerere. Alt dette bliver langt lettere med måltidskasser. Kasserne bliver nemlig leveret til din dør med råvarer samt opskrift, så du kan droppe indkøbene og kaste dig over dagens ret med det samme. Det betyder desuden, at du er med til at bekæmpe madspild, da alle vores måltidskasser kommer med rationerede portioner til det antal folk, der skal spise med. Vi oplever, at vores kunder mener, at portionerne er rationeret perfekt, hvilket betyder, at mindre mad bliver smidt væk. Derudover slipper du for mange supermarkedsture, hvilket gør, at du i mindre grad vil overforbruge og købe unødvendige produkter eller blive fristet af slikhylden i din lokale brugs.

Måltidskasser – på din måde

Måltidskasserne bliver leveret din dør, og du bestemmer helt selv hvor mange gange i ugen, du ønsker at modtage dem. Måske ønsker du at prøve måltidskasserne hver dag i en måned, eller måske skal de hellere indgå som et supplement et par gange om ugen. Uanset hvad du vælger, er det dig og din hverdag, der er i centrum. Måltidskasserne skal nemlig gøre din hverdag mindre besværlig og mere afslappende, og derfor fokuserer vi på at gøre det så enkelt som muligt for dig. Vi leverer måltidskasser til din dør, og hvis du ikke er hjemme på det tidspunkt, vi kommer, så frygt ej. Alle råvarer kommer nemlig i bokse, der kan holde maden frisk i op til 24 timer. Det betyder altså, at du roligt kan færdiggøre dine gøremål, før du vender hjem til de friske råvarer, der venter udenfor din dør. Derudover kommer hver måltidskasse naturligvis med en opskrift, så du let kan hoppe i køkkenet og kaste dig over dagens ret.

Alle kan være med

Du kan altså slå indkøbsture og uoverskuelige madplaner ud af hovedet og lade dig inspirere af vegetar måltidskasser, som hele familien vil elske. Vi har nemlig fokus på, at måltidskasserne skal være for store som små, så eventuelle børn også kan være med og glæde sig til aftensmaden.Vegetar måltidskasser indeholder altså retter, som vil være velsmagende og falde i god jord hos hele familien. Derudover gør kasserne det let for dig at hive familiemedlemmer med i køkkenet, da i blot skal følge en nem og brugervenlig opskrift. På den måde kan hele familien altså inddrages, og skrælning af gulerødderne bliver pludselig lidt hyggeligere, når der er flere i køkkenet.

Måltidskasser med de bedste råvarer

Gode råvarer er alfa og omega, når du skal trylle i køkkenet. Der skal nemlig ikke meget til, før at man kan smage, hvorvidt råvaren er nøje udvalgt eller ej. Når det kommer til vegetariske retter, er det derfor vigtigt, at grøntsagerne er gode og friske, samt at der er fokus på økologi og velsmag. Vi kan garantere, at kvaliteten af råvarerne i kasserne er høje, og at vi har fokuseret på friske og økologiske varer i hver eneste måltidskasse. Du får altså de bedste forudsætninger for god og velsmagende mad – fordi råvarerne er i orden.

Det kan være svært at få hverdagen til at hænge sammen, hvis man ovenikøbet skal agere kok hver eneste dag og prøve at indfri hele familiens smagspræferencer. Det slipper du for med måltidskasser, som giver dig lækre retter, der ikke tager mere end 15-30 minutter at lave. Vi leverer nemlig både råvarerne samt opskrifter, så du hurtigt kan kaste dig over kogegryderne og have en lækker ret klar på 20 minutter. Samtidig sørger du får, at din familie og eventuelle børn får alt det gode fra de skønne, friske grøntsager. Du sikrer dig altså, at I spiser sundt og godt og får de stoffer, som er nødvendige at indtage gennem sin mad for et sundt liv i balance.

Spar tid og få mere overskud med måltidskasser

En anden fordelagtig ting ved måltidskasser er, at madlavningen pludselig tager markant kortere tid end før. Ikke nok med at retterne blot tager mellem 15 og 30 minutter at lave, så slipper du også for indkøb. Indkøb er nemlig en del af madlavningen, der tager lang tid, og som kan være besværlig, hvis tiden er knap. Med måltidskasser får du derimod leveret dine råvarer lige til døren, og herefter skal du blot give dig i kast med dagens opskrift. Det betyder altså, at du vil finde tid til ro og afslapning samt overskud til de fritidsaktiviteter, du måske har forsømt tidligere. Alt i alt får du mere fritid og mere overskud i din hverdag, fordi madlavningen bliver meget mindre tidskrævende end før i tiden. Derudover kan mange forældre have svært ved at få deres børn til at spise fisk. Det kan være svært at diske op med nye, forskellige fiskeretter, som dit barn kan lide, men her hjælper måltidskasser med fisk dig. Vi sørger nemlig for, at retterne er velsmagende og alsidige, samt at de passer til hele familien. På den måde får dit barn smagt fisk på forskellige måder og prøver kræfter med andet end fiskefilet og fiskefrikadeller.

Skift fastfood og mikrobølgeovnsmaden ud

Når vi skal have hurtig mad, og der ikke er tid eller overskud til at lave maden fra bunden, kan man komme til at ty til den første løsning der popper op – fastfood. Mange af os bestiller pizza eller kører forbi McDonalds, fordi der simpelthen ikke er fantasi til andet. Og hvis det ikke bliver take-away, så finder vi en halvdårlig mikrobølgeovnsret i det lokale supermarked. Ingen af delene er hverken særlig nærende eller sundt, men vi kommer til det, fordi der mangler overskud og idéer til alternative valg. Her kommer måltidskasserne ind i billedet. Med kasserne sikrer du nemlig dig og din familie, at der altid er en ny og spændende ret klar til jer.

Du slipper altså for de usunde måltider, og du vil langt mere sjældent hoppe i fælden og bestille fastfood. Med måltidskasser med fisk bliver kasserne et endnu sundere alternativ til take-away maden. Meget af det fastfood, vi køber, indeholder nemlig meget få næringsstoffer i forhold til en sund, økologisk kost med en masse fisk. Hvis du ønsker at udnytte fiskens olier og vitaminer, er måltidskasser med fisk altså det oplagte valg for dig.

Måltidskasser – den lette men, sunde løsning

Hvis du er vild med træning og sundt mad, men mangler tid og overskud til at kreere lækre fitnessretter, har vi den perfekte løsning til dig. Med en "fitness måltidskasse" får du nemlig skønne hverdagsretter, hvor fokus er at give dig det bedste brændstof til din træning. Måltidskasser er en løsning til dig, der ønsker mere tid og overskud i hverdagen. Vi har udviklet måltidskasserne med fokus på, at det skal være let at bikse sundt og lækkert mad sammen, selvom tiden er knap.

Med en måltidskasse får du leveret friske, lækre råvarer til din dør, så det eneste, du skal gøre, er at følge en opskrift. Voila – din aftensmad er klar på 15-30 minutter. Mange associerer hurtig og let mad med fastfood eller halvdårlige løsninger fra det lokale supermarked, men hvis du går op i din krop og din kost, vil du garanteret ikke gå på kompromis med næring og sundhed. Det kan dog være svært at finde gode, alternative løsninger til den nemme take-away, men her kan fitness måltidskasser være behjælpelige. Hurtig mad behøver nemlig ikke at være usundt og fedtet. Vores vision med fitness måltidskasser er nemlig, at du kan få god, sund og nærende mad, som går hånd i hånd med din træning og dit fokus på en sund og stærk krop. Med en måltidskasse får du altså mulighed for at spise sundt og lækkert, men på en let og hurtig måde.

Få mere overskud og tid til træningen

Du har garanteret et hav af ting, du ønsker at nå i løbet af en ganske almindelig hverdag. Hvis du træner og går op i din krop, skal der ligeledes findes tid til en tur i fitnesscentret, og det kan altså være svært at nå det hele, hvis du ovenikøbet skal nå hjem for at lave en sund og nærende ret. Det er altså ikke underligt, hvis det kan være svært at få hverdagen til at hænge sammen, og måltidskasser forsøger derfor at lette en af hverdagens tidskrævende gøremål. Det kan nemlig ofte overraske os, hvor længe indkøb, madlavning og planlægning af madplaner kan tage. Inden du får set dig om, er din eftermiddag gået, fordi du har stået sammen med halvdelen af byen i dit lokale supermarked for derefter at komme hjem og kaste dig over maden med det samme.

Måltidskasser er et alternativt valg, som gør, at du slipper for ovenstående. Med en måltidskasse får du nemlig råvarer og opskrift bragt lige til døren, og hvis du ikke er hjemme, når vi leverer maden, skal du ikke haste hjem af den grund. Måltidskasserne kommer nemlig i specielle bokse, som kan holde alle råvarerne friske i op til 24 timer. Det betyder, at du roligt kan gøre din træning færdig, mens din måltidskasse venter på dig derhjemme. Når du kommer hjem, skal du blot pakke kassen ud og tage den brugervenlige opskrift i hånden. Herefter vil du have et skønt fitnessmåltid klar, som du kan nyde efter blot 15-30 minutter i køkkenet.

Måltidskasser med nærende fitnessretter

Vi ved, at træning og kost går hånd i hånd. Du får meget mere ud af dine ture i fitnesscentret, hvis du spiser den rigtige kost og giver din krop det brændstof, den behøver. Derfor er vores fitnessinspirerede måltidskasser specielt udviklet til dig, der vil have en slankere og stærkere krop, men mangler inspiration og overskud i hverdagen til at bruge tid på madlavningen. Fitness måltidskassens fokus er altså sund og nærende kost samt spændende og anderledes retter, der giver dig inspiration og madglæde.

Når man dyrker fitness og går op i sin træning og kost, kan man have tendens til at spise de samme ting, fordi man f.eks. ved, at der er mange proteiner i æg og tun. Men en ensidig kost uden variation er aldrig sund, og derfor forsøger fitness måltidskassen at give dig ny inspiration med anderledes opskrifter og spændende råvarer. På den måde sikrer du dig, at du får gode og nærende måltider, der har positiv indvirkning på din træning, samtidig med at du får en varieret og alsidig kost og prøver nye, lækre fitnessretter af. Råvarer af høj kvalitet Udover spændende, nye retter og inspiration til fitnessmaden garanterer vi også for, at du får råvarer af allerhøjeste kvalitet.

Når du skal spise sundt mad, som skal passe til din træning, vil du automatisk komme til at spise en masse groft og grønt. Her kan man let smage, hvilken kvalitet råvarerne har, og det er derfor afsindig vigtigt for os, at råvarerne er nøje udvalgt, så du får velsmagende retter. Derfor er vi kritiske, når vi udvælger råvarer, ligesom vi har fokus på økologi. Du kan altså altid forvente at få sæsonens lækreste grøntsager, kød og fisk, så du har de bedste forudsætninger for at lave skøn og sund mad.

Med måltidskasser mindsker du madspild

Alt i alt får du altså mere tid i hverdagen, som du kan bruge på ting, der er meget sjovere end at stå som sild i en tønde i supermarkedets mest hektiske time. Hvis du træner og går op fitness, giver det tilmed endnu bedre mening at benytte sig af måltidskasser, da du skal have tid til at arbejde på din krop. Derudover får du en masse overskud og ekstra tid, som også kan bruges på venner, familie og alle de andre gøremål, du tidligere har misset i hverdagens trummerum. Vi rationerer desuden måltidskasserne, hvilket betyder, at du i langt højere grad undgår madspild. Det betyder også, at du ikke kommer til at overforbruge lige så let og dermed sparer penge i hverdagen. Mange supermarkedsindkøb kan nemlig ende med, at vi får sneget noget ned i indkøbskurven, som måske ikke burde komme med hjem. Måske bliver du selv fristet, eller måske har eventuelle børn indvirkning på dig, når de er med ude at handle. Uanset hvad slipper du for mange af de daglige supermarkedsbesøg, når du får bragt måltidskasser lige til døren.

Fri - Vegansk mad fra Café Mikuna - Kogebog