fbpx

Måltidskasser leveret til din dør

Med måltidskasser slipper du for besværet med at handle ind uden at gå på kompromis med at spise sundt og varieret.

Kvalitets Måltidskasser
Plantebaseret Kost
Fleksibel Levering

Aarstiderne

Aarstiderne har BørnefamilieKassen, der indeholder nemme og velkendte retter, som er til at tilberede for både børn og voksne.

COOP Mad

COOP måltidskasse er måltidskassen til dig, der elsker alt det grønne – eller bare gerne vil have noget mere af det. Der er fokus på sæsonens grøntsager, enkel og simpel mad med et tvist, som kan give inspiration til madlavningen.

Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges har måltidskasser til et varierende antal dage – men ikke en specifikt målrettet børnefamilier.

Ret Nemt

Lyst til at spise sundt, lækkert og varieret aftensmad hver dag? Med RetNemt måltidskasser bliver din hverdag nemmere på den gode måde.

Salt + Peber

I kassen er der måltider til op til syv dage til mellem 1 og 6 personer. Priserne starter på 38 kroner pr. måltid pr. person.

Simple Feast

Simple Feast er et firma med fokus på bæredygtighed og økologi. Her laves maden færdig på glas, og den leveres i papkasser.

Sundtakeaway

Sundtakeaway har en Familiekasse, hvor du får leveret aftensmad til tre dage. Maden er færdigtilberedt, og skal blot varmes.

Måltidskasser – Vejen til nem, hurtig og lækker mad

Aftensmad er som oftest dagens måltidsmæssige højdepunkt, både familiemæssigt og rent næringsmæssigt. Det er desværre ikke altid at man har tid til at få handlet ind til aftensmaden eller tid til at tilberede den.

Simple Feast - Evergreen