Grønne & Sunde Smoothies
Grønne & Sunde Smoothies

Madtema

Grønne & Sunde Smoothies

Kickstart dagen med en vitaminrig smoothie eller juice, der giver dig masser af energi

Kickstart dagen med en vitaminrig smoothie eller juice, der giver dig masser af energi. Find opskrifter på både varianter af sunde smoothies og juicer med masser af protein, bær, yoghurt, mælk, frugt, grønt og skønne krydderier. Nogle fungerer godt som en del af en frisk morgenmad, mens andre giver et skud energi på en varm sommerdag. Nogle booster immunforsvaret, nogle skal serveres varme og andre er bedst til fest. Du kan også få opskriften på et ingefærshot, der sparker power ind i din hverdag.

Lækre & Sunde Smoothie Opskrifter

Vi har samlet grønne og sunde smoothies til at kickstarte din hverdag. Alle smoothies er plantebaserede og uden sukker og farvestoffer.

Spinat smoothie med gulerodsjuice og ingefær

Af Mad & Drikke
Denne smoothie med spinat, banan, gulerodsjuice og ingefær er en lækker kølig og sød smoothie med et friskt bid af citron og crunch af græskarkerner - en rigtig morgen starter. Denne spinat smoothie med gulerodsjuice og ingefærer er superlækker og smækfyldt med gode vitaminer og energier. Smoothien er et super som et sundt morgen- ...

Smoothie med avocado, æble og ingefær

Af Mad & Drikke
Lækker creamy smoothie med avocado, æble og ingefær og en rigtig god balance mellem grøntsager, frugter, surhed og sødme. Denne smoothie opskrift med avocado, æble og ingefær har en rigtig god balance mellem grøntsager, frugter, surhed og sødme. Den færdige smoothie har en ...

Smoothie med avocado, broccoli og ingefær

Af Mad & Drikke
Lækker smoothie med avocado, broccoli og ingefær - et grønt powerboost. Nyd et skud grønt powerboost med denne sunde og lækre veganske smoothie med avocado, broccoli og ingefær.

Smoothie med spinat, banan og mango

Af Mad & Drikke
Frisk og mættende smoothie der er godt balanceret mellem frisk frugtsukker og sunde mættende fedtstoffer og proteiner. Lækker og und power-smoothie med spinat, banan og mango til at starte dagen på.