Opskrift

Bananpandekager

Bananpandekager
5 (100%) 12 anm.

Samlet tid 35 min.
15 stk.

Opskrift

af :

Disse små og tykke bananpandekager er helt uden sukker, men de er stadig skønne og søde. Det skyldes at der er banan i, som søder en masse. Derudover er der en lille smule mel og havregryn i. De er derfor et ganske fint og sundere alternativ til almindelige amerikanske pandekager. Server dem gerne med frisk frugt og måske en lille klat skyr på morgenbordet. De egner sig også fortrinligt tila et lille mellemmåltid. Du er helt perfekte til brunchbordet, find forslag til hvad du ellers kan servere til en lækker brunch.

Disse bananpandekager er sunde sunde og lækre. Server gerne med frisk frugt og måske en lille klat skyr på morgenbordet. De fungere også rigtigt fint som mellemmåltid på turen eller til efter træning.

Ingredienser

350 g Hvedemel
2 spsk. Farin (sukker) brun
1 ½ tsk. Bagepulver
½ tsk. Salt
1 tsk. Kanel
5 ½ dl Soyadrik
1 ½ stk. Banan Moden, så den kan moses

Tilberedning

  1. Blanding af dejen

    Du kan evt. benytte en stavblender eller håndmikser.

    1. Mos bananerne grundigt.
    2. Tilføj soyadrik og bland det godt igennem indtil der er ikke er klumper i dejen.
    3. Bland herefter de resterende ingredienser i og bland indtil dejen er ensformig.
  2. Stegning af pandekagerne

    Værk opmærksom på ikke at varme panden for meget op – find en gdo middel temperatur inden du tilføjer fedtstof og går igang med at stege pandekagerne.

    1. Opvarm en pande med lidt fedtstof.
    2. Hæld en halv suppeske dej på panden og glat den en smule ud hvis nødvendigt.
    3. Bag bananpandekagerne indtil de er let brune på begge sider.
  3. Servering

    Pandekagerne serveres med det samme (lune) og kan spises sammen med friskt frugt el. lign.
    Evt. pandekager i overskud, kan sagtens spises kolde, som et mellemmåltid på turen eller til efter træning.