
Saltede Mandler
Disse lækre hjemmelavede saltede mandler er nemme at tilberede og smager fantastisk.
Disse lækre hjemmelavede saltede mandler er nemme at tilberede og smager fantastisk.
Ingredienser
Ingredienser
200 g | Mandel |
4 spsk. | Salt |
3 dl | Vand *Kogende |
Fremgangsmåde
-
Tilberedning
- Rør 4 spsk salt ud i det kogende vand og læg mandlerne i vandet.
- Lad mandlerne stå i blød i cirka 20 minutter
- Dræn mandlerne godt for vand og fordel dem i et lag på en bageplade med bagepapir.
- Drys med ekstra salt hvis du har lyst og bag mandlerne ved 160 grader i 18 minutter. Rør gerne rundt i mandlerne et par gange under bagningen.
Instruktionsvideo for tilberedelse af Saltede Mandler
I denne instruktionsvideo kan du følge opskriften trin for trin for hvordan man tilbereder Saltede Mandler
Ernæringsfakta
Mængde pr. | 100 g |
Kalorier (kcal) | 610 kcal |
Fedt | 51 g |
Kulhydrat | 11 g |
Protein | 22 g |