
Syltede rødløg - opskrift på hjemmelavede syltede rødløg.
Hvad er Syltede Rødløg
Syltede rødløg er rødløg kogt i en blanding af eks. eddike, sukker og krydderier og efterfølgende laget (syltes) i et glas med eddikelage.
Syltede rødløg er nemme at tilberede og smager helt fantastisk. De syltede rødløg fungerer rigtig godt som tilbehør i alt fra hjemmelavede burgere til hotdogs og sandwich, salater mv. Ved syltningen bliver de syrlige røde løg bløde og får efter et par dage i glasset en lyserød farve. Hvis du ønsker at de røde løg bliver bløde med det samme kan du komme dem i den kogende eddikelage i 30 sekunder inden de hældes på glas.
Denne opskrift på hjemmelavede syltede rødløg er nem at tilberede og så smager fantastisk som tilbehør til hotdogs, sandwich og salater mv
Ingredienser
Ingredienser
4 stk. | Rødløg |
4 dl | Æblecidereddike |
1 dl | Vand |
1 dl | Sukker |
1 tsk. | Peber * Peberkorn |
Fremgangsmåde
-
- Fjern skrællen fra løgene og skær dem i tynde ringe og kom dem i et rent skoldet patentglas.
- Tilføj eddike, sukker, peberkorn og eventuelt krydderier ii en gryde og bring det i kog. Kog under omrøring til sukkerkornene er helt smeltet.
- Hæld den kogende eddikeblanding over løgene, luk glasset og opbevar køligt.
Instruktionsvideo for tilberedelse af Syltede Rødløg
I denne instruktionsvideo kan du følge opskriften trin for trin for hvordan man tilbereder Syltede Rødløg
Ernæringsfakta
Mængde pr. | 100 g |
Fedt | 0.2 g |
Kulhydrat | 39.4 g |
Kostfibre | 1.1 g |
Protein | 1 g |
Lækkert til hjemmelavede sandwich.
En lille tip 🙂 Hvis man ønsker at løgene skal blive bløde med det samme kan man koge dem med i eddikeblandingen i 30-40 sekunder inden man hælder dem på glasset.