Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Urtekram
Urtekram markedsfører økologiske fødevarer i kolonial- og frostkategorien, økologisk certificerede plejeprodukter samt produkter, der er rettet mod veganere, vegetarer og personer med allergi inkl. laktose- og glutenfri produkter.

Urtekram blev grundlagt i København i 1972. Virksomheden Urtekram International A/S ligger i dag i det nordjyske og naturskønne Mariager. Siden 2015 har virksomheden været ejet af Midsona AB i Malmø. Midsonas mission er at hjælpe alle med at få et sundere hverdagsliv.

Under varemærkerne URTEKRAM® og nutana® markedsfører vi økologiske fødevarer i kolonial- og frostkategorien, økologisk certificerede plejeprodukter samt produkter, der er rettet mod veganere, vegetarer og personer med allergi inkl. laktose- og glutenfri produkter.

Derudover markedsfører vi i Danmark Midsona varemærker som Friggs® og Dalblads®. Endvidere distribuerer vi produkter fra en række kendte varemærker, for eksempel: Biotta®, Bioforce, RiceDream®, og Rigoni di Asiago®.

Vores produkter sælges i mere end 36 lande: I Skandinavien, hele EU og Rusland, Mellemøsten, Asien og Nordamerika. Størstedelen af vores eksport af økologiske fødevarer er til de skandinaviske lande og eksporten derudover er vores økologisk certificerede plejeprodukter.

Siden 2000 har vi været miljøcertificeret i henhold til ISO 14001 og ISO 22000.

Læs mere om Urtekram.

17.12.2018 af