Tivoli Food Hall
Adresse: Bernstorffsgade 3, 1577 København Hos Tivoli Food Hall på hjørnet af Tivoli, finder I en række nøje udvalgte madboder, der hver især bidrager til et mangfoldigt udvalg af spiseoplevelser. Stedet består af 15 madboder, og vi garanterer, at der vil være noget for hele familien. Ungerne kan f.eks. få burgere fra den bornholmske grillbar BobbaBella. Her koster børnemenuerne 65 kr. pr. stk., og så får børnene dem i en sjov "trolde-happy-meal". Også Gló laver mad til de mindste, prøv f.eks. deres Childrens Bowl (op til 8 år) med pasta, kylling, søde kartofler, mango og tzatziki til 49 kr. Pladsen er lidt trang indendørs, men om foråret og sommeren kan I nyde maden på den indhegnede terrasse ind mod Tivoli, væk fra biler og trafik.

Restaurant

Tivoli Food Hall

Adresse: Bernstorffsgade 3, 1577 København
Hos Tivoli Food Hall på hjørnet af Tivoli, finder I en række nøje udvalgte madboder, der hver især bidrager til et mangfoldigt udvalg af spiseoplevelser. Stedet består af 15 madboder, og vi garanterer, at der vil være noget for hele familien. Ungerne kan f.eks. få burgere fra den bornholmske grillbar BobbaBella. Her koster børnemenuerne 65 kr. pr. stk., og så får børnene dem i en sjov “trolde-happy-meal”. Også Gló laver mad til de mindste, prøv f.eks. deres Childrens Bowl (op til 8 år) med pasta, kylling, søde kartofler, mango og tzatziki til 49 kr.
Pladsen er lidt trang indendørs, men om foråret og sommeren kan I nyde maden på den indhegnede terrasse ind mod Tivoli, væk fra biler og trafik.

Skriv et svar