Værftets Madmarked
Værftets Madmarked har siden sin åbning i maj 2017 været et samlingspunkt for gamle såvel som unge og byder på et hav af street foodkoncepter i rustikke, maritime omgivelser. Sæt tænderne i fish’n’chips, pizza, lækre kager, tacos, indisk mad, bløde pandekager eller noget helt syvende og sluk tørsten i Værftets Madmarkeds bar, der byder på en stort udvalg af kolde drikkevarer. Tag mor, en ven, kæresten, en kollega eller hele familien under armen og oplev sammen Værftets Madmarked, der er et hyggeligt, afslappet og oplagt sted til venskabelige møder, familiebesøg og en romantisk aften med din udkårne. Og på Værftets Madmarked kan man ikke kun spise! En lang række faciliteter gør det muligt at hygge sig før og efter en bid mad. Faste ugentlige aktiviteter som Foody Banko og Værftets Løbeklub sikrer, at der er sjove og sociale arrangementer på Værftets Madmarked, mens du i baggården kan spille et slag petanque, slippe børnene fri i legeområdet i street food-hallen og spille en omgang street soccer eller basketball på banerne i hallen ved siden af. Læs mere om aktiviteterne herunder. Med Kulturværftet og Museet for Søfart som nabo og med udsigt til Kronborg bliver Værftets Madmarked et oplagt sted at besøge som et naturligt led i udflugten til Helsingør. Og vi glæder os til at byde jer velkommen.

Restaurant

Værftets Madmarked

Værftets Madmarked har siden sin åbning i maj 2017 været et samlingspunkt for gamle såvel som unge og byder på et hav af street foodkoncepter i rustikke, maritime omgivelser. Sæt tænderne i fish’n’chips, pizza, lækre kager, tacos, indisk mad, bløde pandekager eller noget helt syvende og sluk tørsten i Værftets Madmarkeds bar, der byder på en stort udvalg af kolde drikkevarer.

Tag mor, en ven, kæresten, en kollega eller hele familien under armen og oplev sammen Værftets Madmarked, der er et hyggeligt, afslappet og oplagt sted til venskabelige møder, familiebesøg og en romantisk aften med din udkårne.

Og på Værftets Madmarked kan man ikke kun spise! En lang række faciliteter gør det muligt at hygge sig før og efter en bid mad. Faste ugentlige aktiviteter som Foody Banko og Værftets Løbeklub sikrer, at der er sjove og sociale arrangementer på Værftets Madmarked, mens du i baggården kan spille et slag petanque, slippe børnene fri i legeområdet i street food-hallen og spille en omgang street soccer eller basketball på banerne i hallen ved siden af. Læs mere om aktiviteterne herunder.

Med Kulturværftet og Museet for Søfart som nabo og med udsigt til Kronborg bliver Værftets Madmarked et oplagt sted at besøge som et naturligt led i udflugten til Helsingør. Og vi glæder os til at byde jer velkommen.

Skriv et svar