Delicato Three Finger Jack Zinfandel 2017

Delicato Three Finger Jack Zinfandel 2017

Gennemsnitlig pris.
179 kr.

Druerne til denne zinfandel kommer fra Lodi i Californien, hvor der har været produceret vin siden 1850’erne.

Denne vin har lagret cirka 12 måneder på amerikanske og franske fade.

Meget varm, fyldig, krydret rødvin. Det er næsten morsomt, som den smager af ditto mørke solvarme italienske rødvine fra Apulien, druen er skam også den samme, men under et andet navn. Her er et gigantisk saftspændt batteri af eksplosiv varm frugt på glas, særligt kirsebær. Lakridsrod, pibetobak, appelsinskal og en smule løst krudt gør vinen både sjov, livlig og meget intens. Glimrende vin, og det lidt pjattede navn (Jack med de 3 fingre) er ingen hentydning til, at dette er en useriøs vin. Tværtimod. Stilen er klart defineret; her kommer en varm, energisk rødvin med en forbløffende ungdommelig energi. Vinen er slet ikke tung, den er rask og fyrig og fuld af smag med herlig vibrerende eftersmag af anis.

Det gode valg til alt kød, der har lidt sødme. Det kan være spareribs og marineret andebryst. God lasagne, hvor tomatsaucen er tydelig. Frikadeller med rødkål og søde sager, prøv tørrede dadler med mascarpone viklet i bacon og et smut på panden eller grillen.
Druerne kommer til denne zinfandel kommer fra Lodi, Californien. Her er der et klassisk middelhavslignende klima med varme dage og kølige aftener. Lagret ca. 12 måneder på amerikanske og franske fade. Duften leder tankerne hen på mørke hindbær, ristet eg, crème brûlée samt et strejf af peber og vanilje. Skøn frugtrig smag af modne brombær, sorte kirsebær og krydderier. Afbalanceret syre og bløde tanniner, giver en kompleks vin med skøn eftersmag Inspireret af den dristige, lovløse Jack, der i løbet af Gold Rush dagene, var på jagt efter rigdom i Sierra-området i Californien. Denne vin kan prale med enorm struktur, der værdiger Jacks navn. Druerne kommer til denne zinfandel kommer fra Lodi, Californien. Området Lodi har produceret vin siden 1850’erne og jorden i de fleste områder indeholder meget ler, som kan minde meget om Châteauneuf-du-Pape i Rhone-området. De fleste af druerne til Three Finger Jack East Side Ridge, kommer fra områdets østside. Her er der et klassisk middelhavslignende klima med varme dage og kølige aftener, som fungerer som et pålideligt, naturligt klimaanlæg i hele vækstsæsonen. Three Finger Jack Old Vine Zinfandel er certificeret bæredygtig i henhold til Lodi-regler og vinhuset er certificeret i ”California Sustainable Winegrowing Alliance”. Lagret ca. 12 måneder på amerikanske og franske fade. Duften leder tankerne hen på mørke hindbær, ristet eg, crème brûlée samt et strejf af peber og vanilje. Skøn frugtrig smag af modne brombær, sorte kirsebær og krydderier. Afbalanceret syre og bløde tanniner, giver en kompleks vin med skøn eftersmag