Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
1000 Stories

1000 Stories

1000 Stories vingård er en amerikansk vingård fra Californien, der producerer premium vine ved hjælp af traditionelle teknikker.

1000 Stories

1000 Stories vingård er en premium vingård i hjertet af Californiens vinland, der producerer vine af høj kvalitet ved hjælp af traditionelle teknikker. Vingården har etableret sig som en af de førende vingårde i regionen og som førende i branchen og modtager regelmæssigt anerkendelser og priser for sine vine af høj kvalitet. Vingårdens historie begyndte i slutningen af 1990’erne, da grundlæggeren, en lidenskabelig vinentusiast, satte sig for at skabe en vingård for at fejre den rige historie og arv i Californiens vinland.

Vingården fokuserer på at producere premium vine, der fremhæver det bedste fra Californiens mangfoldige terroir. Vingården arbejder med en bred vifte af druesorter, herunder Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir og Zinfandel. Hver vin er omhyggeligt udformet ved hjælp af traditionelle teknikker, såsom gæring af druerne i egetræsfade, for at få hele spektret af smag og aromaer frem.

Bæredygtig vinfremstilling

Vingården bruger økologiske landbrugsmetoder til at producere sine druer og arbejder med lokale leverandører for at minimere dens miljøpåvirkning. Dette fokus på bæredygtighed afspejles i vingårdens smagerum, der drives af solenergi og har miljøvenlige materialer, såsom genbrugsglas og genvundet træ.

Et af de fremtrædende træk ved 1000 Stories er deres tøndeprogram. Vingården bruger en unik kombination af traditionelle og moderne teknikker til at skabe sine signaturblandinger, herunder gæring af druerne i nye amerikanske egetræsfade, hvilket tilføjer vinen en rig, egetræsagtig smag. Vingården anvender også en unik aldringsproces, der gør det muligt for vinene at modnes i tønden i en længere periode, hvilket yderligere forbedrer vinens smag og aroma.

Premium vine

Ud over sine premium-vine som eks. Gold Rush Red og Chardonnay, tilbyder vingården besøgende en række unikke oplevelser, herunder et fantastisk smagningsrum med en betagende udsigt over det omkringliggende landskab og en varm og indbydende atmosfære. Besøgende kan ligeledes nyde en række smagnings-muligheder, fra guidede vingårdsture til intime, siddende smagninger med en kyndig vinguide.

Firmanavn

1000 Stories

Adresse 13100 Old River Road, 95449 Hopland, - USA Californien
Website