Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
1924 Wines

1924 Wines

1924 Wines er en amerikansk vingård beliggende i Napa Valley-regionen i Californien der er kendt for at producere vine af høj kvalitet.

1924 Wines er en amerikansk vingård beliggende i Napa Valley-regionen i Californien. Vingården har en rig historie og er kendt for at producere vine af høj kvalitet.

Historien om 1924 Wines

1924 Wines blev etableret i år 2000 af en gruppe vinentusiaster, der brændte for at skabe vine af høj kvalitet. Vingården blev opkaldt efter det år, hvor forbuddet blev ophævet i USA, som en måde at ære tilbagevenden af lovlig vinproduktion. Vingården startede i det små, men fik hurtigt ry for at producere fremragende vine. I dag er det veletableret vingård, der er kendt for sit engagement i kvalitet og opmærksomhed på detaljer.

Beliggenhed og producerede vine

1924 Wines ligger i Napa Valley-regionen i Californien, som er kendt for sit ideelle klima og jordbundsforhold til dyrkning af druer. Vingården ligger på en malerisk bjergskråning, som giver en fantastisk udsigt over de omkringliggende vinmarker. Vingården producerer en bred vifte af vine, herunder røde, hvide og mousserende vine. De er især kendt for deres Cabernet Sauvignon, Chardonnay og Mousserende vine. Vinene er lavet på druer dyrket på vingårdens egne vingårde, som omhyggeligt plejes for at sikre, at druerne er af højeste kvalitet.

Napa Valley-regionen er kendt for sit ideelle klima og jordbundsforhold til dyrkning af druer, og vingårdens beliggenhed på en bjergskråning giver en fantastisk udsigt over de omkringliggende vinmarker. Vingårdens engagement i kvalitet og opmærksomhed på detaljer er tydelig i deres vine, der er lavet med druer dyrket på vingårdens egne vingårde. Vingården producerer en bred vifte af vine, herunder røde, hvide og mousserende vine, med særlig vægt på Cabernet Sauvignon, Chardonnay og mousserende vine.

Hvis du nogensinde har en chance for at besøge Napa Valley og 1924 Wines, er det en fantastisk mulighed for at smage deres vine af høj kvalitet og nyde den smukke udsigt over vinmarkerne.

Firmanavn

1924 Wines

Adresse , 95336 Manteca, - USA Californien
Telefon 0017606512182
Website