Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Emiliana

Emiliana

Emiliana er et Chilensk vinhus, samt verdens største økologiske vinhus med over 1100 ha vinmarker fordelt i det langstrakte land Chile.

Emiliana – et Chilensk økologisk vinhus

Emiliana er et Chilensk vinhus og et af verdens største økologiske vinhuse der råder over mere end 1100 hektar vinmarker fordelt i det langstrakte land Chile. Emiliana er samtidigt karakteriseret ved kun at producere økologisk og biodynamisk vin på marker, de selv ejer. Derudover samarbejde Emiliana med en lang række drue-producenter, der levere økologiske druer til dem. Nogle af Emilianas mere kendte områder er Casablanca Valley og Bio Bio Valley, hvor der mellem vinstokkene myldrer med kyllinger, gæs og andre dyr, som hjælper med bekæmpelse af skadedyr.

Emilianas fokuser på at fremstille rene kvalitetsvine samt at bevare den naturlige balance for både mennesker, miljø og samfund. Emiliana omlagde i slut 1990’erne til økologi og biodynamik. Denne omlægning skyldtes blandt andet medarbejdernes sikkerhed ideen om at det ville give en bedre kvalitet på druerne. Den forbedrede kvalitet har efterfølgende givet sig udtryk i bedre vine og mange internationale medaljer.

Firmanavn

Emiliana

Adresse , - Chile

Vin fra Emiliana

1