Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Troublemaker

Troublemaker

Troublemaker er et projekt under vinhuset "Hope Family Wines". Troublemaker er en hyldest til Austin Hopes ungdom, hvor han udfordrede grænser og fandt sin passion i vinmarkerne.

I Austin Hopes yngre dage var han lidt af en ballademager. På de dage, hvor hans skolearbejde eller holdning ikke helt levede op til familiens forventninger, blev han sendt til vinmarkerne for en hård dags arbejde, der skulle lære ham en lektie. Lille vidste Hope-familien, at denne barndomsstraf ville være begyndelsen til en livslang passion og karriere. Det var i de dage tilbragt i vinmarkerne med Paso Robles-solen skinnende ned, og hans hænder i jorden, at Austin fandt inspiration til sin livs rejse.

Troublemaker er inspireret af disse tidlige dage med at udfordre grænser og finde din vej. Stadig med hang til ballade, er vi her hos Troublemaker alt om at udfordre status quo og omfavne livets rejse. Som vi ser det, begrænser regler vores evne til at skabe og innovere. Desuden er det sjovt at udfordre grænserne.

Firmanavn

Troublemaker

Adresse 1585 Live Oak Road, 93446 Paso Robles, - USA California
E-mail [email protected]
Website

Vin fra Troublemaker

1